AXA vstúpila na trh PMV

Bratislava, 30. októbra 2008 – AXA pojišťovna a.s., organizačná zložka Slovensko začína od 1.11. 2008 na slovenskom trhu predávať poistenie motorových vozidiel. Tento nový produkt ponúka povinné zmluvné poistenie, havarijné poistenie a poistenie právnej asistencie. Klienti AXA pojišťovny môžu ušetriť na povinnom zmluvnom poistení pri niektorých typoch motorových vozidiel, alebo s havarijným poistením najmä pri starších typoch áut. Zľavu tiež získajú pri poistení právnej asistencie pri kombinácii havarijného poistenia spolu s povinným zmluvným poistením. K poisteniu od AXA zdarma dostanú kvalitné asistenčné služby nielen v prípade poistnej udalosti. Ako darček si každý klient so sebou odnesie praktický darček – balíček všetkého potrebného pri dopravnej nehode – Help Box. AXA ako jedna z mála na trhu umožňuje pripoistenie technickej a právnej asistencie, pripoistenie všetkých skiel, batožiny, náhradného auta či úrazové pripoistenie.

Povinné zmluvné poistenie:

Na rozdiel od väčšiny poisťovní na trhu, AXA neurčuje cenu povinného zmluvného poistenia podľa objemu motora ale podľa výkonu. Takouto kategorizáciou sa stala pre určité typy áut mimoriadne výhodnou. Okrem jedinečných cien AXA ponúka aj nadštandardné služby:„Pomoc zadarmo vám pošleme v rôznych situáciách - ak si zabuchnete kľúče, náhle vám dôjde benzín, alebo potrebujete vymeniť pneumatiku pri defekte,“ zdôraznil Vladimír Belovič, riaditeľ pre neživotné poistenie AXA ČR a SR.

Havarijné poistenie

AXA prináša aj havarijné poistenie, ktoré poskytuje ochranu pred škodami spôsobenými nielen haváriou alebo odcudzením vozidla, ale aj živelnými udalosťami či vandalizmom. Výšku poistného pri havarijnom poistení odvodí od ceny auta v čase jeho poistenia, preto je možné s produktom Auto získať poistenie starších áut lacnejšie. „Vychádzame z časovej ceny motorového vozidla, pričom z pohľadu likvidácie poistnej udalosti sa pre klienta nič nemení (pri parciálnych škodách plníme v nových cenách, pri totálnych je plnením všeobecná cena motorového vozidla v čase poistnej udalosti). Tento prístup sa nám zdá z pohľadu klienta viac spravodlivý ako stanovovanie poistných súm na nové ceny “, povedal Vladimír Belovič.

Poistenie právnej asistencie:

Produkt Auto ponúka aj poistenie právnej asistencie, vďaka ktorému sa na AXA môžete obrátiť aj vtedy, ak musíte riešiť zložitejšie právne či administratívne úkony spojené s dopravnou nehodou.

Help Box:

AXA vám ponúka niečo „malé“ navyše. Pri uzatvorení zmluvy na produkt Auto dostanete Help Box - čiže balíček všetkých praktických vecí, ktoré by vodič mohol potrebovať pri dopravnej nehode. Kvalitné asistenčné služby môžete využívať bezplatne 24 hodín denne na čísle asistenčnej infolinky +421 2 2929 2929 doma aj v zahraničí.