Poistenie domácnosti je možné v AXA uzatvoriť online

Trend digitalizácie v poisťovníctve velí maximum komunikácie medzi klientom a poisťovňou smerovať k online. Aj čo sa týka nových zmlúv. AXA ako jedna z prvých poisťovní na Slovensku a v Českej republike umožnila svojim klientom komunikovať s poskytovateľom poistenia online. Aktuálne dokonca umožňuje uzatvoriť si online aj poistenie domácnosti, a to za pár minút.

Poistenie domácnosti sa tak zaradilo medzi ďalšie produkty neživotného poistenia, ktoré je už možné uzatvoriť si v AXA online. Doteraz mohli klienti uzatvárať poistenie online, ak si chceli poistiť auto, občiansku zodpovednosť, úrazové poistenie a poistenie choroby. ,,Uzatvorenie zmluvy online zvýhodňuje AXA 25 %-nou zľavou z ceny poistného. Pri ročnej úhrade poistného klienti ušetria ďalších desať percent. S online formulárom samozrejme môžu záujemcom pomôcť taktiež operátori na našej infolinke,“ hovorí Ján Kusý, riaditeľ obchodu neživotného poistenia AXA pre Slovensko a Českú republiku.

Poistenie domácnosti si je možné v AXA zriadiť v troch variantoch: MINI, KLASIK a MAXI, ktoré je možné ďalej kombinovať s rôznymi možnosťami pripoistenia, ako napríklad pripoistenie právnej ochrany rodiny alebo nákupov na internete. Logické a zároveň praktické je automatické spojenie do balíčka variantov KLASIK a MAXI s poistením občianskej zodpovednosti až do výšky 30 tisíc eur zdarma. Takéto poistenie potom kryje taktiež prípadné ujmy na živote a zdraví, škody na majetku alebo finančné škody, ktoré by mohli vzniknúť iným osobám v súvislosti s vedením domácnosti, prevádzkou jej zariadenia a ďalšími činnosťami z občianskeho života. Dokonca je možné úplne sa vyhnúť výdavkom, a to vtedy, ak si klient zvolí nulovú spoluúčasť v prípade poistnej udalosti. Pre varianty domácnosť KLASIK a MAXI platí navyše predĺžená dvojročná záruka na domáce spotrebiče a poistenie aj pre nebytové priestory, samostatne stojacu garáž alebo priestory, ktoré sú používané pri dočasnom pobyte. Veci osobnej potreby sú poistené na celom území Slovenska. Pri variantoch KLASIK a MAXI je to pri dočasnom pobyte na celom území Európskej únie.

Domov je miesto, ktoré je pre väčšinu z nás to najdôležitejšie. Vďaka tejto novinke môžu klienti za pár minút nadobudnúť pocit bezpečia, že je ich útočisko chránené aj v prípade neočakávaných udalostí. K poisteniu automaticky taktiež získavajú zdarma nonstop asistenčné služby s garantovaným príchodom do 1 hodiny. Neskorší príjazd je kompenzovaný čiastkou 20 eur.

V roku 2018 AXA potvrdila po desiaty raz za sebou svoju pozíciu najlepšej značky v oblasti poisťovníctva v rebríčku Interbrand. Stala sa oficiálnym poistným partnerom slávneho anglického futbalového klubu FC Liverpool a uzavrela strategické partnerstvo s najstarším stredoeurópskym startupovým akcelerátorom StartupYard.