Odborníci ocenili kvalitu produktov poisťovne AXA

Poisťovňa AXA si z hodnotenia TREND Poistenie nehnuteľnosti roka 2020 odniesla tretie miesto.

Aj tento rok odborná porota pripravila porovnanie poistných produktov na slovenskom trhu, z ktorých si môže klient vyberať pri poistení hypotéky a poistenia nehnuteľnosti.

V kategórii poistenia nehnuteľnosti sa poisťovňa AXA umiestnila na treťom mieste s tesným rozdielom jedného bodu na víťaza. Pri poistení nehnuteľnosti AXA bodovala takmer pri všetkých sledovaných kritériách. Odborná porota ocenila najmä rozsah limitov a výluk v našom poistení. Klienti si môžu vybrať z troch balíčkov: Mini, Klasik a Maxi. V poslednom sa nachádza aj Žolík, ktorý kryje všetky riziká poisťované na slovenskom trhu dnes aj v budúcnosti. V praxi tak poisťovňa AXA klientovi nahradí aj škodu, ktorá sa v zmluve nespomína.

Tri naj poisťovne výrazne predbehli konkurenciu zvyšných ôsmich "kolegýň". Na obsadenie prvého miesta potrebovala poisťovňa Allianz získať 29,2 bodu, druhej Generali stačilo 28,4 bodu a tretej Axe 28,2 bodu. Štvrté miesto patrí poisťovni Uniqa, ktorá získala 23,8 bodu, a piate ČSOB Poisťovni so ziskom 23,4 bodu.

AXA Health Keeper

• appStore.png